Translate

dimarts, 24 de març del 2020

HOLA NENS, NENES I FAMÍLIES!


Hola guap@s!

Dir-vos que us trobem molt a faltar, que ja fa molts dies que no ens veiem, i que tot i que la situació ara mateix és complicada i ens veiem obligats a quedar-nos a casa pel bé de tots, volem que estigueu entretinguts i seguiu aprenent, encara que sigui a través d'una pantalla.

Per això us donem una sèrie de recursos, de petites cosetes que podeu anar fent.

Aquí teniu un check list, de cosetes divertides que podeu fer, segur que ja n'heu fet alguna!


RTVE ha preparat continguts per veure a la tele! Aquí teniu els horaris!

TVE i Súper 3 també han afegit continguts d'aprenentatge, en aquest enllaç trobareu vídeos que us poden interessar!

https://www.ccma.cat/tv3/super3/avui-aprenem/fitxa-programa/60456/



A part d'això us recomanem:
  • Escriu un diari de confinament: Utilitza una llibreta que tinguis per casa, o fulls en brut, el que tinguis a ma! Es tracta d'escriure com et sents, quines coses fas dia a dia, amb qui comparteixes les hores a casa... Quan tot això acabi, i sobretot d'aquí molts i molts anys, quan siguis gran serà un document súper interessant!
  • .Llegeix molt!: Llegeix o rellegeix els llibres que tinguis per casa, si no en tens no et preocupis, posarem lectures per aquí al bloc! Llegir és una manera de viatjar i descobrir nous llocs i móns sense moure't de casa. Viatja, imagina i sobretot gaudeix!


  • La Laura d'anglès ens recomana:




  • Classe de 3r: Aquí teniu un enllaç on trobareu activitats de totes les assignatures, i cada dia s'obren noves activitats!



  • Classe de 4t: Aquí teniu un enllaç on trobareu activitats de totes les assignatures, i cada dia s'obren noves activitats!

En aquest enllaços hi trobareu lectures i comprensions, activitats d'investigació, activitats matemàtiques...



Recordeu que són dies d'estar en família, de jugar, cantar, ballar, avorrir-se... però també hem de treballar una miqueta, així que ja ho sabeu, cada dia dediqueu una estoneta a fer algunes activitats!


IMPORTANT Estem segurs que ja heu fet moltes coses, feienetes i manualitats, així que si voleu compartir-ho amb nosaltres i amb els companys i companyes podeu enviar-nos fotos al mail callipolismitja@gmail.com i quan en tinguem unes quantes les publicarem aquí al bloc perquè els nostres amics i amigues les puguin veure i agafar idees per fer a casa també!


Estigueu atents a les noves publicacions al nostre bloc, anirem penjant noves cosetes sempre que puguem!
Molts ànims i molta paciència, si fem les coses bé i ens quedem tots a casa aviat podrem retrobar-nos!
US TROBEM MOLT A FALTAR! Així que moltes abraçades i petons (però des de lluny ☺).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada